Vi søker Økonomisjef

Vi leter etter en økonomisjef som vil få en sentral rolle i et solid og fremtidsrettet selskap. God økonomistyring er en viktig del av vår virksomhet og stillingen vil være avgjørende for at vi utvikler oss og leverer gode og lønnsomme prosjekter.

Les mer »

Betongelementene til Salmon Evolution sine kontorer og prosessanlegg på landanlegget er ferdig montert

Vi er ferdig med elementmonteringen i henhold til vår kontrakt med Artec Aqua på byggetrinn 1 som består av 9 500 tonn betongelementer. Verdien av kontrakten er en av de største i Elementpartners historie. Vi takker Artec Aqua og Salmon Evolution for oppdraget, og ønsker de lykke til med driften og utvidelsen av det gigantiske landanlegg for oppdrettsfisk på Indre Harøy i Hustadvika kommune.

Les mer »

Utvidelse av kai på Husøy i Senja

Utvidelse av eksisterende Kai hos Br. Karlsen på Husøy Senja. Kunde/hovedentreprenør er BME Johnsen. Produksjon, leveranse og montasje fra båt av kaibjelker, kaidekker, frontskjørt, knevegger og overgangsplater. Ca 63 meter lengde. Ca 720 tonn betong og armering. Produksjonstid av elementene i fabrikk 5 uker. Montasjetid ca 1 uke.

Les mer »
Kaianlegg-Senja-ElementPartner

Kai på 1-2-3

Torsdag 24. juni startet vi monteringen av betongelementene på SalMar sitt nye kaianlegg i Senja – fredag dagen etter var monteringen ferdig, klar til toppstøp!

Les mer »

Kontrakt på nye Måndalen skule

Vi skal levere ca 1500 tonn med betongelementer (vegger og hulldekker) til nye Måndalen skule for entreprenør Christie Opsahl. Den nye skolen skal være innflyttingsklar

Les mer »