Kontrakt med OBOS og Betonmast Innlandet på Sollitunet ved Mjøsa.

Obos-hamar-sollitunet-betongelementer-trapper-repos-huldekke

Vi har skrevet kontrakt med entreprenør Betonmast Innlandet på leveranser for byggetrinn 1 og 2 på Sollitunet ved Hamar. Kontrakten har en ca verdi på 14 millioner kroner. I trinn 1 skal vi levere ca 1400 tonn med betong, og i trinn 2 blir det ca 1500 tonn med betong. Byggherre på Sollitunet er OBOS. Vi takker for tilliten og gleder oss til oppstart.

Vi skal produsere og montere trapper, trappesjakt, repos, heissjakter, bjelker, hulldekker og balkonger inkl bæring. Montasjestart på byggetrinn 1 blir i slutten av februar 2021.

Om Sollitunet

Sollitunet befinner seg på grensa mellom Hamar og Ringsaker. Området kalles Voll & Lund, gjerne «Hamars tak», da det ligger i høyden, og byr på solrike og naturfylte omgivelser med fantastisk utsikt. Prosjektet består av tilsammen 109 leiligheter fordelt på 4 byggetrinn. Størrelsen på leilighetene vil variere fra 45 til 122 kvadratmeter. Boligbyggene planlegges utført som enkle former med variasjon i høyder, sprang og materialbruk tilpasset sted og landskap. Les mer om Sollitunet.

Del gjerne