Ny kai til Holmøy Maritime i Vesterålen

Holmoy-kai-slakteri

Nytt slakteri på Holmen i Vesterålen skal stå ferdig 1. kvartal 2024. Nå utvides slakteriplanene med 54 meter kai til 30 mill. «Slakteriet gir oss mange fremtidige muligheter for utvikling av konsernets aktiviteter. Med en sterk fremtidstro har vi tatt en beslutning om å utvide prosjektet med bygging av en 54 meter lang, og 25 meter bred, kai.» sier daglig leder i Holmøy Produkter Børge Holm på selskapets nettsider.

(Foto/illustrasjon Holmøy Maritime).

 

Illustrasjonen viser betongelementene til den nye kaia.
Kaier i betong har lang levetid. Med det tøffe klimaet langs kysten blir kaier utsatt for ekstreme påkjenninger. Saltvann, vind og bølger krever robuste materialer med høy kvalitet. 
 
Vi takker vår kunde Sortland Entreprenør og Holmøy Maritime for tilliten og oppdraget med å produsere og montere betongelementene til den nye kaien på Holmen.
 
Våre konstruktører jobber tett med byggherre og entreprenør slik at løsningen bli optimal for alle parter.

Kaier med ekstremt kort byggetid og lang levetid

PartnerKaia er et byggesystem for kaier som gir ekstremt kort byggetid. Alle betongelementene produseres inne, under kontrollerte forhold, i Norges mest moderne elementfabrikk. Dette gir den beste kvaliteten. Kaibjelker, dekkeelementer, frontskjørt og avlastingsplater, med eller uten impregnering. Betongelementene kan leveres og monteres fra sjøsiden med båt, eller med mobilkran på land, av vårt erfarne montasjeteam.

Del gjerne