Ny stor kontrakt på betongelementer til Salmon Evolution og Artec Aqua

Salmon-evolution-landanlegg-indre-haroy

ElementPartner har fått en stor kontrakt på levering og montering av råbygg for kontorer og prosessanlegg i betongelementer til Salmon Evolution sitt landanlegg for oppdrettsfisk på Indre Harøy i Hustadvika kommune. Kontrakten mellom Artec Aqua og ElementPartner gjelder byggetrinn 1 med 9 500 tonn betongelementer til en verdi på ca 50 MNOK med opsjoner. Vi er stolte over å ha blitt valgt som leverandør til dette gigantiske landanlegget, og vi ser frem til å komme i gang med produksjon av betongelementene ved vår fabrikk på Åndalsnes og montering på Indre Harøy i første kvartal 2021.

«Det skal bygges mye innen landbasert oppdrett de kommende årene og denne kontrakten åpner opp et helt nytt markedssegment for oss», sier salgssjef Andre Venås i ElementPartner.

Illustrasjon av Salmon Evolution landanlegg: Artec Aqua / Moldskred.
Kamilla Mordal Holo, Project Director i Salmon Evolution.

«Vi er veldig godt fornøyde med å ha en lokal og solid leverandør som ElementPartner med på laget», sier Kamilla Mordal Holo, Project Director i Salmon Evolution.

Illustrasjon av Salmon Evolution landanlegg: Artec Aqua / Moldskred.

Om Salmon Evolution

Salmon Evolution tar med seg de beste forutsetningene som havet gir – til oppdrett på land. Selskapets plassering på Indre Harøy i Hustadvika kommune sikrer at man kan ta i bruk teknologi som er best egnet til å drive oppdrett på land.

Gjennomstrømmingsteknologi med om lag 65 prosent gjenbruk sikrer optimalt produksjonsmiljø og minimerer biologisk risiko. Beliggenhet, teknologi, og industriell- og teknologisk kompetanse, danner grunnlaget for bærekraftig produksjon av 36.000 tonn laks i året. Første byggetrinn ble igangsatt i andre kvartal 2020. Selskapet tar mål av seg å bli et fyrtårn innen bærekraftig oppdrett. Les mer om Salmon Evolution her.

Om Artec Aqua

Artec Aqua sin ambisjon er å være verdens sterkeste merkevare innenfor landbasert akvakultur.

Vi har hovedkontor i Ålesund, og et avdelingskontor på Sømna i Nordland. Vi er stolte av å jobbe i en spennende og nødvendig bransje. Spennende fordi vi er med fra starten, og er med på å legge premissene for en næring som krever høy grad av innovasjon og vekst i tiden fremover. Nødvendig fordi vi er med på å løse verdens behov for en bærekraftig matproduksjon. Les mer om Artec Aqua her.

Del gjerne