Odd Tore Finnøy ny Daglig leder i ElementPartner

Odd Tore Finnøy ny Daglig Leder i ElementPartner

Odd Tore Finnøy tok over som ny Daglig Leder i ElementPartner etter Arild Hartviksen i slutten av april. Arild Hartviksen er hovedaksjonær i ElementPartner og ønsker i fortsettelsen å disponere sin tid og sin kapasitet til utbyggingsprosjekter utenfor selskapet, i tillegg til å være ressursperson for ledelsen av Montasjeavdelingen i ElementPartner.


Odd Tore har bred erfaring fra ledelsen av flere industriselskaper innen flere bransjer i regionen. «ElementPartner er en spennende bedrift med et svært moderne produksjonsanlegg, og det var lett å takke ja når jeg ble spurt av styret om jeg ville gå inn i rollen som Daglig Leder i selskapet», sier Odd Tore Finnøy.

«Jeg har en klar oppfatning av at dette er et selskap med et stort potensiale, som har gode innovasjonsprosjekter med viktige bidrag til det grønne skiftet i byggenæringen. Vi har motiverte og kompetente medarbeidere som er svært ivrig på å bidra til en positiv utvikling i en utfordrende tid både for selskapet og næringen».

«Det er inspirerende å være med å lede denne utviklingen sammen med et godt styre og en dedikert ledergruppe», avslutter han.

Elementpartner produksjon fabrikk
Odd Tore Finnøy i diskusjon med produksjonsleder Khalid Arstim.
Del gjerne