Postens sentrallager på Lørenskog utvides med 6000 kvm.

posten-betongelementer-elementpartner-sentrallager-lorenskog-1

Landets største postterminal dobler kapasiteten for småpakker. ElementPartner skal produsere og montere over 3000 kvm betongelementer. Totalt ca 1600 tonn. Vår kunde er entreprenørselskapet Ø.M. Fjeld. (Foto av terminal: Nils Midtbøen/Posten)

Alle betongelementene produseres inne i landets mest moderne elementfabrikk. Vi skal montere betongelementene høsten 2022. 

Østlandsterminalen skal utvides med 6000 kvm fra dagens areal på 76 500 kvm
Posten har aldri levert flere pakker til nordmenn enn hva som har blitt gjort det siste året. Posten forventer høye volum av pakker i årene fremover og har nå besluttet å bygge ut Østlandsterminalen og doble kapasiteten for småpakker. – Vi tror veksten i pakker vil fortsette og spesielt pakker fra netthandelen. Vi starter nå arbeidet med å øke kapasiteten ved Østlandsterminalen. Når arbeidet er ferdig vil vi ha dobbelt så stor kapasitet som vi har i dag og kunne håndtere rundt 800.000 småpakker i døgnet, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge i en pressemelding i juni i fjor.
Landets største postterminal har Nord-Europas største sorteringsmaskin for småpakker. Denne multisorteren skal nå bygges ut ytterligere for å håndtere den økende mengden med småpakker.
Del gjerne